La Policia Local de l’Ametlla de Mar ven escuts solidaris per recaptar fons per al càncer infantil

La campanya vol recollir fons per a un projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha engegat una campanya amb l’objectiu de recaptar fons i contribuir al finançament de la construcció del centre més avançat d’Europa per la investigació i tractament del càncer infantil, el SJD Pediàtric Càncer Center, un projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. La campanya, anomenada escuts solidaris #pelsvalents de la qual ja formen part alguns dels cossos de policia local a Catalunya, consisteix a vendre reproduccions de l’escut de la policia local de l’Ametlla de Mar a canvi d’un donatiu mínim de 4 €. Esther Micola és agent de la Policia Local de l’Ametlla.

La iniciativa va sorgir l’any passat a càrrec de l’Hospital Sant Joan de Déu i la Fundació FCB a la qual inicialment s’hi van afegir les policies locals de Sant Celoni, Hostalric i Caldes de Malavella i en poc temps s’hi van adherir 35 cossos de policia local que van contribuir amb una aportació de 50.000 €.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha encarregat, de moment, 500 reproduccions del seu escut,i ha demanat la col·laboració dels comerços que vulguin ajudar amb la venda dels escuts, que actualment es poden adquirir a les oficines de la Policia Local. Micola, comenta que de moment, hi ha un comerç al poble que hi col·labora on també s’hi pot comprar els escuts, la botiga Vila Callau. 

Actualment, comptant a la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ja són 110 les policies locals adherides a la campanya, que tenen com a objectiu seguir sumant.  De moment, entre totes les institucions implicades ja s’han recaptat 21 milions d’euros, dels 30 milions que costa aquest equipament, que ja s’està construint i que es preveu inaugurar el pròxim febrer. El nou centre serà el més gran i avançat d’Europa i permetrà atendre a un 30% més de pacients.