La plaça Joan Miró acollirà el concert de la banda calera Nautilus

Entre el repertori destaca la presentació d’un tema propi nou amb la lletra del calero Àngel Martí.

Aquest dissabte, la plaça Joan Miró acollirà una cita ineludible per tots els amants del rock, el concert de la jove banda calera Nautilus. Amb les seves versions de grans bandes del rock com ACDC o Queen i alguna sorpresa que tenen preparada tornaran a fer ballar el públic en un concert més íntim. La cita tindrà lloc a les 22.30 h.

Després de la seva recent actuació a l’Alguer Music Festival, el grup calero Nautilus tornarà a pujar a l’escenari aquest dissabte en un concert en solitari amb un format més íntim. En aquest concert, els caleros oferiran més d’una desena de versions dels temes de rock més mítics i d’altres de més actuals. A més, recentment el grup ha compost un nou tema propi amb la lletra del calero Àngel Martí, que presentaran aquest dissabte. Céline Borràs i Sergi Brull són membres de Nautilus.

Nautilus ha estat últimament a les Casas d’Alcanar, a Mas de Barberans a Campredó i la seva pròxima actuació serà a l’Ebre Beer de Tortosa, la mostra de cerveses artesanes més important de les Terres de l’Ebre.