‘L’arbre que som’ és el nou llibre del poeta calero Joan Callau

El nou poemari tracta sobre l’essència de l’existència humana.

El poeta calero Joan Callau dona forma a ‘L’arbre que som’. El seu nou poemari tracta sobre l’essència de l’existir humà, amb una veu càlida però profunda, que s’endinsa fins a l’arrel més profunda o puja fins a la branca més alta. Un recorregut sobre el pes de l’existència humana amb el qual l’autor pretén donar forma al sentit de la vida.

Després de cinc anys de la seva tornada poètica amb ‘L’avís de l’àngel’, Callau aposta per comparar l’estructura i el cicle d’un arbre amb les similituds de la vida humana. Un viatge per diferents etapes, on hi ha moments d’obrir-se i mostrar els sentiments però també de buscar en el mateix interior com enfortir-se i buscar el sentit a la vida.

Aquest poemari és el resultat de tres anys de maduració i d’una refinada selecció de poemes d’un alquimista de la paraula, com l’anomena la prologuista de ‘L’arbre que som’. El llibre, que ha estat editat per Pagès Editors i inclòs a la col·lecció La Suda, es pot adquirir a les llibreries locals o al web de la mateixa editorial.