Els transportistes tornaran a manifestar-se els pròxims 31 d’octubre i 5 de desembre

 

És la seva reacció després que el govern hagi dit que no incrementarà les bonificacions pels trams de circulació obligatòria, que actualment són del 50% del peatge.

Els transportistes tornaran a manifestar-se per la obligatorietat de desviar-se de l’N-240 i l’N-340 cap a l’AP-2 i l’AP-7. Després de fer-ho a l’inici del pont d’octubre, han acordat repetir-ho el 31 d’octubre i el 5 de desembre. Els camioners faran novament marxes lentes i també talls de trànsit de 30 minuts, per aturar les principals vies del país.

És el que han acordat, aquest dilluns en assemblea, diverses associacions de transportistes de Tarragona, amb altres de les tres demarcacions catalanes restants. La pròxima jornada de protesta coincidirà amb l’operació sortida del pont de Tots Sants. Si no hi ha canvis, també ho repetiran a l’operació sortida del pont de la Puríssima. Josep Lluís Aymat és el president de la Federació Empresarial d’Autotransport de Tarragona.

El sector del transport reclama que les bonificacions actuals, de fins un 50%, s’incrementin fins al 75% com en d’altres comunitats. Consideren que la Generalitat hauria de tenir-ho com a prioritat. Els transportistes sí que valoren positivament que el govern  estudiï alternatives per evitar que els transportistes facin més quilòmetres per complir amb el desviament.