Els caleros celebren el 50è aniversari de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa

Més d’un centenar de socis i sòcies van gaudir d’un sopar de gala, dissabte passat, on es va presentar un llibre que recull la història de l’entitat.

Més d’un centenar de caleres i caleros commemoren els 50 anysde la SCER en un sopar de gala. Dissabte passat, l’entitat va celebrar el seu aniversari amb tots els seus socis i sòcies en un acte on no hi va faltar germanor, honorança i gresca.

La sala de la Societat es va tornar a fer petita el passat dissabte amb motiu de la celebració dels 50 anys de l’entitat. En total, 165 socis i sòcies es van vestir de gala per assistir en aquest esdeveniment.

Després de l’àpat, es va voler fer un homenatge a tots aquells presidents i socis i sòcies que han convertit l’associació en l’organisme cultural més important de la població.

També va tenir lloc la presentació del llibre del 50è aniversari, escrit per Franc Samarra, el qual explica com va néixer la societat, la seva evolució, les primeres activitats i seccions que es van dur a terme, com ara el grup d’abanderats i sardanista i les primeres majorettes. I per últim, les seccions que la configuren actualment.

El llibre està disponible a les llibreries de la població a un preu assequible. Joan Pere Brull és el president de la SCER.

Finalment, l’actuació de Duo Rubens va posar punt i final a la festa fins ben entrada la matinada.