Dos equips caleros a la Lliga de futbol sala de les Terres de l’Ebre

La lliga va començar aquest passat cap de setmana, amb la victòria dels Bullboys, per 3 – 1, contra els Lligallos. L’altre equip de La Cala va perdre per 5 – 1 davant el TM Tortosa.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar competeix enguany amb dos equips de futbol sala a la Lliga de les Terres de l’Ebre. L’equip Bullboys, format per exjugadors de futbol regional, va debutar dissabte a casa davant els camarlencs, amb sensacions positives. Fran Arjona, Juaki Peña i Sergi Garcia van ser els autors dels gols. L’entrenador de l’equip, Ignasi Llorens, fa una valoració positiva de l’inici de la temporada.

Menys sort va tenir l’altre equip de La Cala que es va veure golejat pels tortosins, tot i fer una molt bona primera part. Eduard París va ser l’autor del gol calero. Algunes baixes van condicionar l’equip, que s’enfrontava a un dels equips més forts de la competició. L’entrenador de l’equip, Marc Pallarés, comenta que és un resultat inflat.

El pròxim dissabte a les 16 h els caleros jugaran a la pista del Dertochip, a Camarles, mentre que els Bullboys s’enfrontaran al Deltebre, també fora de casa, a les 18.30 h.