Una iniciativa mediambiental netejarà dissabte l’entorn de Santes Creus

Comparteix

L’activitat, organitzada per Graëllsia, s’iniciarà a les 17.30 h de la tarda, a la platja Santes Creus.

El grup d’estudis i comunicació ambiental Graëllsia ha organitzat una jornada de neteja i sensibilització a la zona d’aquest espai natural, per tal de contribuir i millorar el seu estat de conservació. Després de la neteja, els participants podran gaudir de la posta de sol.

La jornada, de caire familiar i oberta a tothom, consistirà en recollir els residus, com plàstics, llaunes o altres deixalles, que hi ha pels entorns de l’Espai Natural del Cap de Santes Creus i després classificar-los pel seu reciclatge. L’activitat finalitzarà amb un piscolabis i l’observació de la posta de sol. Eli Bonfill és la coordinadora de custòdia marina de Graëllsia.

La trobada serà dissabte a les 17.30 h a la platja Santes Creus. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament, a través d’un formulari publicat a la pàgina de Graëllsia a Facebook. L’activitat s’emmarca dins del projecte ‘Libera’, impulsat per SeoBirdLife i Ecoembes, on s’organitzen diverses jornades de neteja als entorns costaners, durant aquests dies.

Comparteix