El Concurs de Postals de Nadal d’aquest any per Instagram

Comparteix

L’actual situació de pandèmia està obligant a variar el llibre de ruta de moltes activitats. De fet, en diversos camps de la nostra societat, hem hagut de renunciar al contacte personal, el qual hem hagut de substituir per fórmules com el teletreball o la relació telemàtica, i les activitats culturals no n’estan exemptes.

Aquest és el cas del Concurs de Postals de Nadal, que aquest any arriba a la 24a edició i que en els darrers anys havia agafat especial rellevància amb la celebració d’un taller, que permetia donar més eines als xiquets i xiquetes a la recerca de la creativitat.

Aquest any per la pandèmia no s’ha pogut fer, evitant així les reunions presencials, però des de la regidoria de Festes s’ha cregut oportú continuar amb el concurs utilitzant la plataforma de l’Instagram. Lara Brull és tècnica de la regidoria de Festes.

Tots aquells alumnes de primària de l’Escola Sant Jordi que vulguin participar, hauran de presentar les seves postals de Nadal mitjançant el telèfon que hi ha al post, seguint els criteris de les bases. Els treballs hauran de tenir una mida de Din A5, s’hauran de fer manualment sense utilitzar cap mitjà digital i sobretot, no posar el nom a la postal. S’atorgarà un premi consistent en material escolar per a cada categoria, 1r i 2n, 3r i 4t i 5è i 6è.

Hi ha de temps per presentar els treballs fins a l’11 de desembre i les tres postals guanyadores s’escolliran per votació popular, el resultat de la qual es farà públic el 24 de desembre.

Aquest any i a causa de la pandèmia, no es farà la tradicional exposició al vestíbul de l’Ajuntament, tot i que totes les postals es podran veure a Instagram.

Comparteix