Activitat física a l’Ametlla de Mar a favor de la Marató de TV3

Cal reservar i inscriure’s a les activitats organitzadesa través del telèfon 977 10 38 97 o al webcemlacala@ametllamar.cat

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha preparat tot un seguit d’activitats amb l’objectiu de recaptar diners a favor de la Marató de TV3. Recordem també que el cem La Cala ja ofereix matrícula gratuïta fins al dia 20 de desembre per donatius mínims de 5 €.

Aquest dissabte dia 19 de desembre l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha organitzat quatre activitats esportives amb l’objectiu de contribuir a recaptar diners per la causa d’aquest any de la Marató de TV3, que es destinaran a la lluita contra la Covid-19.

Els que hi vulguin participar, hauran de fer un donatiu mínim de 5 €. Aquest any, però i a causa de les restriccions per la Covid-19, la coordinadora de secció de l’AME, Tere Llambrich, recorda que  «és més important que mai la reserva de l’activitat i la inscripció». 

Concretament les activitats seran una pedalada de Ciclo Outdoor que es farà a les 10.30 h del matí al cem La Cala, una sessió de Viu Balance per connectar la ment i el cos a les 16.30 h al Poliesportiu Municipal, i dues sessions de Zumba, una per a nens i nenes de 5 a 11 anys que s’iniciarà a les 17.30 h, i una altra per a majors de dotze anys que començarà a les 18.30 h, totes dues també al Poliesportiu Municipal.

Recordem que l’AME de l’Ametlla de Mar ofereix matricula gratuïta al cem fins al 20 de desembre, per donatius mínims de 5 € que també seran destinats a la Marató de TV3.