El camp de futbol 7 ja disposa d’una graderia per un centenar d’espectadors

Comparteix

D’aquesta manera, ja es podrà utilitzar en els partits de les categories inferiors de l’Àrea Municipal d’Esports, contemplades a la represa de les competicions esportives dels Consells Esportius.

L’Ajuntament ha enllestit recentment les obres de construcció de la graderia del camp de futbol 7.Els aficionats, que van assistir el passat diumenge al partit de futbol amistós entre els primers equips de La Cala i el Remolins Bitem, ja van poder veure que han finalitzat les obres de construcció de la graderia que s’ha habilitat al camp de futbol 7.

Les obres de les grades, realitzades amb recursos propis, van començar a finals del mes d’agost passat, amb l’objectiu principal d’oferir una zona de descans als espectadors i alhora procurar disminuir l’afectació del vent que pugui ocasionar-se en la disputa dels partits.

La nova graderia, prefabricada de formigó armat, té una capacitat d’espectadors de fins a un centenar. Pròximament, l’Ajuntament té pendent dur a terme una actuació de reforç de l’enllumenat. Jordi Llaó és el regidor d’Esports.

Aquest terreny de joc de gespa artificial sense cautxú, està destinat actualment per la utilització dels entrenaments i partits dels equips prebenjamí, benjamí i aleví. El camp es va estrenar el passat octubre de 2019.

Comparteix