Les Jornades de la Tonyina Roja finalitzen amb més d’un miler de menús servits

De tapes, se n’han servit 3000 als bars del municipi.

Diumenge passat es tancaven dues setmanes on l’Ametlla de Mar ha estat la capital de la Tonyina Roja del Mediterrani. Des del passat 23 d’abril, s’han servit prop de 3000 tapes i 1050 menús als restaurants i bars del municipi.

Ha estat la desena edició d’aquestes jornades gastronòmiques,que tot i que han vingut sense la tradicional Diada al parc del Bon Repòs per evitar aglomeracions de gent, sí que han permès que una vintena de restaurants i bars del municipi elaboressin exquisits menús i tapes amb aquest producte d’alta qualitat i proximitat.

Les xifres són similars a l’edició anterior, inferiors a unes jornades sense covid, però que es valoren molt positivament des de l’Àrea Municipal de Turisme. Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Ara, la regidoria de Turisme treballa amb la mirada posada a les pròximes Jornades Gastronòmiques dedicades als Fideus Rossejats i la Tapa Marinera, que estan previstes del 21  fins al 30 de maig.