S’obre el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ja ha fet públic el fulletó d’activitats previstes de cara a la pròxima temporada que abraçarà des d’aquest mes de setembre fins al juny de 2022 

Des d’aquest dimarts, les persones interessades a fer esport durant la pròxima temporada, ja es poden inscriure. L’Àrea Municipal d’Esports segueix amb la mateixa línia de l’any passat oferint un gran ventall de propostes esportives i diverses promocions per tal d’acostar l’esport a tothom.

Pel que fa a les modalitats esportives, s’hi pot trobar natació infantil, esportiva o per a adults, dance kids, taekwondo o pàdel. Al poliesportiu, també s’ofereix gimnàstica rítmica, la gimnàstica d’edat d’or i l’activitat multiesports. I en l’especialitat de futbol hi ha les activitats habituals de futbol escolar i futbol federat.

El cem La Cala ofereix també les diverses activitats dirigides en especialitats, com el full body, aquagym, pilates,  zumba o ciclo indoor. A més, de l’espai salut – osteopatia, fisioteràpia, massatges, bronzejat artificial, estètica i fotodepilació- i d’entrenament personal de fitness, natació, pàdel i psicomotricitat.

La coordinadora de l’AME, Sílvia Argentó, apunta que, com a novetat i vist l’èxit del pàdel, s’han desglossat els grups per categories i nivells així com la natació. A més, remarca que estaran pendents de com evoluciona la pandèmia i les restriccions en l’àmbit esportiu.

Entre les promocions hi ha dues fórmules que depenen de l’edat dels fills. L’opció Family Kids ofereix per un preu de 85 € l’abonament dels pares o tutors i els fills menors de 13 anys, mentre que la mateixa fórmula, però adreçada a famílies amb fills menors de 18 anys, Family Teen, l’oferta és de 95 €. A més, també es pot trobar les ofertes habituals per a escolars de l’Escola Sant Jordi menors de 13 anys, la matrícula gratuïta i l’abonament per 8,90 €, mentre que pels estudiants de l’Institut Candelera, la proposta surt per 24,67 €.

El fulletó de les activitats es pot consultar a les seves xarxes socials del cem La Cala i l’AME. La majoria d’activitats s’iniciaran el 16 de setembre, excepte el futbol federat que començarà l’1 de setembre.

Els interessats en inscriure’s s’han de dirigir al cem La Cala presencialment. L’horari del cem és de dilluns a divendres de 7 a 22 h, i a l’agost, dissabtes de 9 a 14 h i de 17 a 21 h i diumenges, de 9 a 13 h. Per obtenir més informació també poden trucar al 977 10 38 97.

Comparteix