Recta final de l’estiu i de les diferents activitats organitzades al municipi

S’acaba l’agost i amb ell, l’agenda d’estiu. Tot i això, l’estiu no ha acabat i la regidora de Festes, ha afegit algunes activitats d’última hora i, com és habitual, té planificades activitats de cara al cap de setmana de l’11 de setembre, per commemorar la Diada de Catalunya.    

El recorregut itinerant pels carrers de la població amb la Banda de Cornetes i Tambors de l’Ametlla de Mar, d’aquest divendres era, en un primer moment, l’última activitat programada a l’agenda d’agost. Tot i això, encara en queden unes quantes més. I és que la regidoria de Festes ha afegit per una banda, un concert de Gòspel, per aquest dissabte, a les 19.30 h i a la plaça Joan Miró.

Dimarts vinent també tindrà lloc l’últim Cinema a la Fresca amb la pel·lícula ‘Érase una vez’, una pel·lícula que es va haver de  cancel·lar per motius meteorològics. Serà a les 22 h i a l’Escola Sant Jordi. I divendres vinent, també hi haurà el monòleg Curvy Comèdia d’Eva Cabezas, a les 22 h i al port pesquer.     

A més, el regidor de Festes, Jordi Llaó, avança que ja estan preparant algunes activitats pel cap de setmana de l’11 de setembre.