Partits a casa aquest dissabte del 1r equip i del filial de La Cala

El 1r equip juga contra la Rapitenca B, mentre el filial juga contra l’Olímpic Mora d’Ebre B

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 16.30 h davant de la Rapitenca B.  Els caleros esperen aprofitar el factor camp i sumar una nova victòria que faci bo l’empat de la setmana passada a Flix, on els de l’Ametlla de Mar van fer tot per emportar-se els tres punts. Dissabte s’espera un gran ambient per la presentació prèvia de tot el futbol base.

Els de l’Ametlla de Mar estan a la 7a posició amb 7 punts i els rapitencs són 12 s amb 5. Els tres punts de dissabte són imprescindibles per enganxar-se definitivament a la meitat alta de la taula. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part el filial a la 4a Catalana, completarà la tarda futbolística al camp municipal enfrontant-se a les 18.30 h a l’Olimpic Mora d’Ebre B. Els caleros volen refer-se del darrer partit davant d’un rival que va començar molt malament, però que s’ha recuperat les darreres setmanes, esperant recuperar algun dels lesionats. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar estan a la 9a posició de la classificació amb 12 punts i l’Olímpic Mora d’Ebre B és 12è amb 9.