S’inicien els entrenaments dels equips de futbol base federats de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar

Enguany, es recupera un equip de futbol 7 aleví, per tant hi haurà dos alevins en dues categories diferents.

Aquest divendres s’inicien els entrenaments dels equips de futbol base federats de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar. Quatre equips -Alevins A i B, l’Infantil i el Cadet- començaran l’activitat de preparació de la temporada 23/24 fins que no començarà la temporada oficial a l’octubre.

Els joves futbolistes afrontaran un programa d’entrenaments durant la setmana i partits amistosos els caps de setmana i també algun dia entre setmana.

Enguany, s’ha recuperat un equip de futbol 7 aleví, per tant hi haurà dos alevins en dues categories diferents. L’Aleví sub.12 que militarà a la 1a divisió serà entrenat per Hèctor Benaiges. I l’Aleví sub.12 de 3a divisió serà entrenat per Pau Safont i Pau Callau.

A l’Infantil continuen d’entrenadors Xavi Borràs i Jordi Boyer. I el Cadet serà entrenat per Enric Salas.

La coordinadora del futbol base de l’AME, Sílvia Argentó, explica quins són els objectius de l’AME per aquesta nova temporada.

L’AME ha concretat reunions informatives per les famílies participants aquest divendres en categoria aleví, i està pendent de programar reunions al llarg del mes de setembre de l’infantil i cadet.

Pel que fa al futbol escolar i altres activitats esportives de la temporada 23/24 començaran a partir del 18 de setembre.