Una victòria i una derrota en l’inici de la Lliga Catalana de Petanca

La primera jornada va finalitzar amb la victòria de l’equip A davant del Club Petanca Riba-roja i el B va perdre a les pistes del Salou C.

Diumenge passat va començar la Lliga Catalana de Petanca organitzada per la Federació Catalana de Petanca amb la participació de dos equips del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar, l’equip A que disputarà la 1a divisió i l’equip B que ho farà a la 2a divisió.

La primera jornada va finalitzar amb la victòria de l’equip A davant del Club Petanca Riba-roja i el B va perdre a les pistes del Salou C.

Si parlem de l’equip A, els de Tres Cales es van imposar per 7 a 2 essent superiors al rival, tot i que el partit va penjar d’un fil a causa de les males condicions en què van quedar les pistes després de l’aiguat de matinada. Finalment, es va poder jugar i els caleros van assolir una important victòria per començar. Pepe Rísquez és el capità de l’equip A.

Els caleros jugaran diumenge a les pistes de la Plana B.

Pel que fa a l’equip B, va perdre en el seu primer partit a les pistes del Club Petanca Salou C. Els de l’Ametlla de Mar es van trobar un molt bon equip al davant i tot i que el marcador va ser desfavorable per 6 a 3, la major part de les partides van finalitzar amb el marcador molt just, tal com explica Antonio Cañadó, capità de l’equip B.

El pròxim diumenge els caleros jugaran a les pistes del parc públic de Tres Cales davant del Club Petanca Roda de Barà.