Segona victòria del Bàsquet calero a l’Arboç

Els caleros han fet un pas endavant quant a rodatge i ritme de partit a mesura que han anat intensificant els entrenaments.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va assolir diumenge la victòria a la pista del Bàsquet l’Arboç per 58 a 71, sumant el segon triomf de la temporada i mostrant que l’equip cada vegada està millor.

Els de l’Ametlla de Mar van imposar-se al bàsquet l’Arboç no sense dificultats, ja que la màxima diferència es va produir just al final del partit.

Els caleros van començar forts i es van apuntar el primer parcial per 10 a 19, tot i que els locals remuntarien al segon quart, deixant un marcador de 29 a 31 al descans.

La consolidació de la victòria va ser progressiva durant la segona part fins a arribar a la màxima diferència de 13 punts al final del partit.

Els caleros han fet un pas endavant quant a rodatge i ritme de partit a mesura que han anat intensificant els entrenaments. Van convertir cinc llançaments de tres punts i van assolir novament un bon percentatge de tirs lliures. Aitor Gavilán va ser el màxim encistellador de l’equip amb 26 punts. Aitor Gavilán.

Amb aquesta victòria els caleros empaten al capdavant de la classificació amb 5 punts amb equips com el Vila-seca, Montblanc, Alcover o Amposta. Aquest cap de setmana descansen i el següent partit juguen al Galetet davant de la Salle Reus Ploms.