Crema aquesta nit l’antiga nau de Mobles Puell a la CN-340

Comparteix

Tot i que s’està pendent del que digui la policia científica, una de les hipòtesis que es tenen en compte seria que algun sense sostre hagués fet foc per escalfar-se del fred i hagués provocat l’incendi involuntàriament.

Aquesta passada matinada s’ha cremat l’antiga nau de Mobles Puell al costat de la CN-340. L’Avís s’ha rebut a les 01.00 h de la matinada i els bombers l’han donat per extingit al voltant de les 05.00 h, sense lamentar cap dany personal, però amb greus danys estructurals a la nau, la qual ha col·lapsat.

L’incendi de l’antiga nau de Mobles Puell a la vora de la CN-340 en direcció Barcelona, s’ha cremat aquesta nit i ha col·lapsat l’estructura metàl·lica del sostre. Es desconeixen les causes de l’incendi, tot i que la nau, en estat d’abandonament, era freqüentada habitualment per persones sense sostre. Tot i que s’està pendent del que digui la policia científica, una de les hipòtesis que es tenen en compte seria que algun sense sostre hagués fet foc per escalfar-se del fred i hagués provocat l’incendi involuntàriament.

Després de les primeres investigacions, es descarta que cap persona s’hagi vist afectada. Pel que fa a la nau, ha patit el col·lapse de l’estructura metàl·lica del sostre i l’enderrocament d’algunes parets laterals, ja que l’espai estava pràcticament vuit.

Al lloc dels fets s’han presentat efectius dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Bombers de la Generalitat i SEM. A causa de la magnitud del foc, els bombers han hagut de demanar reforç.

Quant a la nau contigua de Peixos Garcia, les primeres inspeccions oculars apunten al fet que no ha patit danys greus, tot i que caldran noves inspeccions.

Durant tota la nit, els bombers han estat remullant la nau per evitar que amb el vent que bufa a la zona, l’incendi pogués revifar.

Comparteix