Empat dels veterans a casa davant del Vinaròs

Els caleros van sumar un punt en un partit on van haver de remuntar un desavantatge de dos gols a la segona meitat.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va sumar un punt a casa el passat diumenge després de l’empat a tres davant del Vinaròs. Tot i que els visitants van entrar millor al partit, un penal transformat per Luca Giordano posava els caleros per davant al marcador. Però la reacció visitant va ser inmediata, marcant fins a tres gols abans del descans.

L’equip entrenat per Joan Pere Llambrich es va saber recompondre durant el descans i va sortir a la segona meitat amb les idees molt més clares. A falta de 20 minuts pel final va arribar el 2 a 3 de Pau Mangrané, i de nou el mateix Pau marcava el gol del l’empat 10 minuts més tard. Els caleros encara tindrien un parell d’ocasions més per endur-se la victòria però el 3 a 3 ja seria el resultat definitiu. Brice Gallego, un dels integrants del equip, resumia així el partit.

Amb aquest resultat l’equip calero, que encara té diversos partits pendents de recuperació, es queda a la desena posició amb cinc punts.