El caga Tió i l’arribada del Pare Noel obriran els actes de Nadal a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest proper diumenge hi haurà les primeres activitats, adreçades especialment per als més petits. Serà el tret de sortida dels actes nadalencs, que s’allargaran fins al 5 de gener amb l’habitual Cavalcada dels Reis Mags.

L’activitat començarà diumenge dia 24 a la Plaça Nova amb l’entrega de premis del concurs de postals de Nadal, que ja es va dur a terme dies abans al Centre d’Interpretació de la Pesca, i del concurs d’Aparadors per part de la regidoria de Turisme i Comerç. Seguidament arribarà l’espectacle del caga Tió per als més petits, a més de la visita del Pare Noel, que rebrà a tots els infants que hi vulguin assistir. Dani Boquera és un dels tècnics de la regidoria de Festes.

Els següents en aparèixer seran els Patges Reials, que arribaran el dia 29 a les 18h al Parc del Bon Repòs. En companyia de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar, que va rebre l’encàrrec de part dels Reis d’Orient d’organitzar l’arribada dels seus carters, faran una petita cercavila fins a la Sala de la S.C.E.R., on es farà l’entrega de les cartes.

I ja pel 5 de gener quedarà reservada l’arribada dels Reis Mags, que desembarcaran al Port Pesquer a les 18h. Posteriorment es farà la Cavalcada pels carrers del municipi fins a arribar al Poliesportiu, on entregaran els primers regals.

Durant aquests dies també hi haurà festes a la Carpa del Bon Repòs els dies 23, 24, 25, aquest també durant la tarda, i 31 de desembre.

Comparteix