S’aixecarà la prohibició d’estacionar al carrer Nou

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha anunciat que a partir del pròxim dilluns dia 15 de gener, es tornarà a permetre l’estacionament de vehicles als carrers Nou i Concepció Arenal.

Després de la 1a fase de remodelació dels carrers Nou, Concepció Arenal, Maestro Caballero i Candela, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va decidir convertir en peatonals aquests carrers i prohibir-ne l’estacionament de vehicles, tot i que s’hi podia circular. Això succeïa l’octubre de 2021.

Ara, després de la demanda d’una part dels veïns, i tenint en compte que no és un carrer comercial, l’actual equip de govern ha decidit retirar la prohibició d’estacionar i està estudiant en quins indrets es podrà aparcar a partir del pròxim dilluns dia 15 de gener, tal com explica la regidora de Governació, Ana Aragon.

Inicialment l’Ajuntament retirarà els testos ornamentals instal·lats. Tot i que es deixarà aparcar en aquests dos carrers, el Nou i el Concepció Arenal, no estarà permès als carrers Candela i Maestro Caballero i a la intersecció d’aquests carrers.

Comparteix