El primer equip vol començar el 2024 sumant tres punts davant del Godall

Comparteix

Després de tres derrotes consecutives, arriba una bona oportunitat per obrir l’any amb tres punts davant un dels equips de la zona baixa.

Primer compromís del 2024 per a l’equip de Xavi Subirats, que ha vist com el grup capdavanter s’ha escapat a la classificació després de les derrotes davant el Pinell, l’Amposta i el Flix. Aquest dissabte reben al Godall, equip que només ha sumat un empat en el que va de temporada a domicili i que ocupa la penúltima posició a la classificació.

A priori sembla un partit propici per recuperar la dinàmica positiva. Recordem que els caleros han jugat dos partits amistosos durant l’aturada de Nadal, guanyant per 0 a 3 a l’Aldeana, equip de Segona Catalana, i per 5 a 1 al Riudoms, equip de la zona mitja d’un dels grups tarragonins de Tercera. En aquest últim partit va tornar a jugar Iván Vidal, peça fonamental de l’equip, que a més va marcar quatre dels cinc gols dels caleros. Tot i això, el davanter encara no està completament recuperat de la lesió i serà baixa. Xavi Subirats explica com arriba l’equip i el tipus de partit que es trobaran.

El partit es jugarà dissabte a les 16.30h al Camp de La Cala.

L’equip filial, per la seva banda, també buscarà començar l’any trencant la dinàmica de derrotes que arrossega. En el seu cas en són sis de consecutives. No ho tindran gens fàcil, però, al camp d’un Ginestar que ocupa la tercera posició i que fins ara no ha deixat escapar ni un sol punt com a local. Jordi Subirats “To” analitza el moment actual de l’equip i com afronta el partit davant un rival complicat.

El partit es disputarà diumenge a les 16.00h.

Comparteix