Victòria clara dels Veterans al camp del Perelló

Veterans

Els caleros no van donar opcions als perellonencs en un duel que va acabar amb un marcador d’1 a 5.

Inici d’any positiu per a l’equip de Joan Pere Llambrich, que tornava a la competició amb el primer derbi de la temporada visitant el Perelló. Els caleros van sortir amb les idees clares i van ser molt efectius de cara a gol, marcant-ne tres durant els primers vint minuts de partit. Tot i que els locals van retallar distàncies abans del descans, el triomf no va córrer perill en cap moment.

A la segona meitat arribarien dos gols més, un durant els primers minuts i l’altre ja al tram final del partit per tancar la golejada. Marc Castillo i Julián Parra van fer dos gols cadascun i l’altra diana la va marcar Luca Giordano. A més de començar a recuperar efectius també va debutar Genís Callau. Joan Pere Llambrich analitzava així la victòria.

Amb aquest resultat l’equip calero suma vuit punts, i a falta de recuperar els partits ajornats, se situa a la vuitena posició. En la propera jornada rebran al penúltim classificat, el Canareu, diumenge a les 17h.