El primer equip afronta amb confiança la visita al cuer

Comparteix

Després d’estrenar l’any amb el triomf per 3 a 0 davant el Godall, el primer equip de la S.C.E.R. tancarà la primera volta visitant al cuer, el Jesús Catalònia B, amb l’objectiu de sumar una nova victòria per seguir pressionant els seus rivals directes en la lluita per la segona posició.

Els caleros s’enfronten aquest cap de setmana a un altre dels equips de la zona baixa, el Jesús Catalònia B, que fins ara només ha sumat quatre punts amb una victòria i un empat.

Després d’estrenar l’any amb el triomf davant el Godall en un partit de menys a més i on va costar obrir el marcador amb els gols de Xavi Callau i Marc Brull al límit del descans i un altre d’Emma Meza ja al tram final, ara l’equip espera mantenir la bona dinàmica de joc davant un altre rival, a priori, assequible.

El filial jesusenc va assolir l’ascens aquesta temporada però tot i el relleu a la banqueta durant els primers mesos de competició li està costant molt obtenir bons resultats. Sense anar més lluny la passada jornada va encaixar onze gols en la seva visita a l’Alcanar. Tot i la diferència a la classificació, Xavi Subirats no preveu un partit fàcil.

El partit es jugarà dissabte a les 19.15h al camp del Campredó, ja que l’equip tortosí ha de complir una sanció d’un partit de clausura de camp per la batussa que es va produir en el partit davant del Camarles B.

Per la seva banda el filial tindrà una nova oportunitat per trencar la dinàmica de derrotes al camp del Tivenys. La derrota per 5 a 0 davant un rival de la zona alta com el Ginestar va ser una altra demostració de que el filial calero es capaç de competir davant qualsevol rival però que continua pagant cares les desconnexions durant els partits.

Tot i els mals resultats de les darreres jornades, el rival dels caleros es troba només quatre punts per sobre a la classificació. Jordi Subirats ‘To’ adverteix de la dificultat del partit, especialment per les característiques del terreny de joc.

El partit es disputarà dissabte a les 15.30h al Municipal de Tivenys.

Comparteix