S’apliquen les tarifes de l’estiu als pàrquings i enguany, també amb descomptes al aparcament de superfície per la compra en el comerç local

L’objectiu d’aquesta campanya, a més de reduir l’import dels aparcaments, és afavorir al comerç local a través de facilitar l’aparcament dels potencials clients.

A partir d’aquest diumenge, tant el pàrquing soterrat Escoles Velles com el pàrquing en superfície Llibertat adaptaran els seus horaris i tarifes a la temporada d’estiu. A més, també començaran a aplicar els habituals descomptes per les compres als comerços locals, enguany aplicables tant al pàrquing Escoles Velles com també al Llibertat.

Per una banda, la gratuïtat d’aparcament pels abonats al pàrquing en superfície Llibertat passarà de les 6 hores actuals a les 3 hores, fins al 14 de setembre.

Al llarg d’aquest mateix període, les tarifes per aparcar de 9.00 h a 00.00 h, passen dels 0,50 €/h actuals, a l’1,15/h €, amb un increment de fins a 3,40 €/h a partir de la 3a hora d’aparcament, com ja passa la resta de l’any. A partir de les 00.00 h i fins a les 09.00 h, la tarifa passa de 0,25 €/h a 0,60 €/h, sense limitació dins d’aquesta franja horària.

Si parlem de l’aparcament soterrani Escoles Velles, aquest diumenge també canvien les tarifes, passant de l’1 €/h actual a 2,10 €/h fins al 14 de setembre. Aquestes tarifes, d’igual manera que les de l’aparcament en superfície, registren lleugers increments, com també ho faran a l’entrada en vigor de les tarifes de temporada baixa.

A la vegada que s’apliquen els increments de les tarifes d’aparcament corresponents a la temporada alta, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar també posa a l’abast dels usuaris, descomptes per a poder reduir els imports, enguany amb una novetat.

Comprant als comerços locals i amb la presentació dels tiquets, es podran obtenir minuts de descompte, no només a l’aparcament soterrani Escoles Velles sinó també al pàrquing en superfície Llibertat, sempre que s’utilitzin el mateix dia que s’ha fet la compra.

La regidora de Comerç, Ma José Castellano i la tècnica Eva Garcia, expliquen en què consisteix i remarquen que l’objectiu de la campanya, a més de reduir l’import dels aparcaments, és potenciar i afavorir el comerç local.

Així, per la compra d’un import de 5 €, s’aconsegueixen 15 minuts d’aparcament gratuïts i així, fins a un màxim de 75 € o més d’import de compres, que s’assoleix el màxim de descompte de 2 hores d’aparcament.