Pixavaques acollirà el XXV Torneig de Futbol Platja Sènior

Serà a partir d’aquest divendres a les 20 h i el dissabte a partir de les 17 h.

La platja de Pixavaques serà, aquest cap de setmana, l’escenari de la XXV edició del Torneig de Futbol Platja Sènior, tot un clàssic de les activitats esportives de l’estiu a l’Ametlla de Mar.

Aquest divendres s’iniciarà una nova edició del Torneig de Futbol Platja Sénior, organitzat per la secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar amb la col·laboració de l’Ajuntament calero. Divendres la competició es posarà en marxa a partir de les 20 h i el dissabte a partir de les 17 h, preveient-se la disputa de la final al voltant de les 00 h.

Aquest any, el torneig es disputarà en format de lligueta tots contra tots i els quatre primers disputaran les semifinals. Aquest any la inscripció ha estat baixa, ja que només s’han inscrit sis equips, un fet que rafel Aixart, president de la secció esportiva de la S.C.E.R atribueix al canvi generacional.

Els premis contemplen 500 € i trofeu per a l’equip campió, 250 € i trofeu per al subcampió i 150 € i trofeu per al tercer classificat, que equival a la inscripció, la qual, recordem, que inclou una assegurança pels jugadors. També hi haurà trofeus per al Millor Jugador del Torneig, el Màxim Golejador i el Porter Menys Golejat. Els partits seran arbitrats per àrbitres col·legiats.

Durant aquestes dues tardes-nits, la platja de Pixavaques registra un gran ambient que combina el futbol, la música i la platja.