Quasi tancada la plantilla del 1r equip de la Cala

Comparteix

Quant a baixes hi ha Marc Brull i de Joan Salas, mentre que Miki Franch i Albert López són altes.

A la novetat ja coneguda del relleu a la banqueta del 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, cal sumar baixes importants, jugadors que tenien un peu fora i al final es queden i noves incorporacions que configuraran una plantilla majoritàriament de casa.

Com ja vam anunciar en el seu moment, Àlex Gómez substituirà a Xavi Subirats a la banqueta del 1r equip de futbol de la Cala, acompanyat per Abelardo Pérez i Hèctor Benaiges, que deixa la seva funció de jugador per incorporar-se al cos tècnic.

Quant a la confecció de l’equip, cal destacar les baixes importants de Marc Brull que s’ha compromès amb la UE Rapitenca per competir a la Lliga Elit, i de Joan Salas que ha fitxat pel Camarles que aquesta pròxima temporada s’estrenarà a la 1a catalana.

Quant a les altes, s’incorpora a l’equip calero un vell conegut, Miki Franch procedent del Flix i que la temporada 2020-21 ja va vestir la samarreta arlequinada. També s’ha tancat el retorn d’Albert López, jugador calero procedent de l’Hospitalet de l’Infant que va sortir del club en les categories inferiors.

Menció a part mereix el golejador Ivan Vidal que pareixia que ho tenia tot fet amb el Flix de cara a la pròxima temporada, però que finalment ha arribat a un acord per continuar vestint la samarreta blaugrana la pròxima campanya.

Rafel Aixart, president de la secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, no es posa cap pressió de cara a la pròxima temporada.

El club també incorporarà diferents jugadors de categoria juvenil a l’equip que aquest any entrenaran Jordi Llaó i Robert Brooksbank després de la proposta feta a jugadors caleros que fins ara havien estat jugant a fora, a més del porter Àlex Martí pendent de saber si completarà la plantilla del 1r equip o del filial que milita a la 4a Catalana i que aquest any estarà entrenat per Sergi Quintana.

Cal recordar que els equips caleros hauran de començar la pretemporada i els primers partits de lliga a fora de casa, a causa dels treballs de substitució de la gespa artificial del camp de futbol.

Comparteix