El PSC de l’Ametlla de Mar renova la seva executiva

Xavier de la Fuente continuarà amb el càrrec de primer secretari de l’agrupació local

El PSC de l’Ametlla de Mar va renovar, dissabte passat, la seva executiva en una assemblea oberta a militants i simpatitzants, en la qual hi van participar el senador i primer secretari del PSC a l’Ebre, Manel de la Vega, i la secretaria d’organització socialista ebrenca, Bibiana Porres.

Xavier de la Fuente va renovar el càrrec de primer secretari de l’agrupació local. En el seu informe de gestió dels últims 4 anys, de la Fuente va destacar la importància estratègica del partit dins la política municipal, els reptes de futur local i va fer esment al codi ètic de la formació i la lleialtat a un projecte de poble per damunt de les ideologies.

D’entre els reptes que es marca el partit hi ha el de millorar la representativitat  municipal, però també col·laborar des d’altres administracions per millorar el poble, tal com explica, Xavier de la Fuente.

El PSC fa així una clara aposta per la joventut nomenant l’Arnau Paret com a secretari d’organització amb tan sols 20 anys. A banda també d’apostar per la seguretat, la igualtat, recuperar l’acció veïnal, per apropar el poble i les urbanitzacions, entre altres.