El Club Twirling de l’Ametlla de Mar aconsegueix dues medalles, una d’or i l’altra de plata, a la Copa d’Europa de Twirling 2024

La pròxima cita del Club serà la segona setmana d’agost a Suècia, a la Copa Mundial de Twirling.

Dimarts passat, tres atletes del Club Twirling de l’Ametlla de Mar van viatjar fins a  Porêc, Croàcia, per participar en la Copa d’Europa de Twirling 2024. Aquest dilluns han tornat amb dues medalles a la butxaca, una d’or i una de plata. Des del Club es mostren molt contents i valoren molt positivament la feina feta dels atletes.

La representació del Club a la Copa d’Europa de Twirling 2024 ha estat de l’atleta Núria Tibari, Eric Llatche i David Accensi.

Els tres atletes es van classificar a les finals de les seves categories, després de superar les semifinals. Núria Tibari es va classificar en 4a posició a la Copa d’Europa en categoria Solo 1 Bastó Adult A. Eric Llatche va aconseguir una medalla de plata en categoria Solo 1 Bastó Junior B, és a dir, es va proclamar subcampió de la Copa i en la seva categoria individual Estil Lliure Junior B, va quedar en 5a posició.

I per últim, David Accensi es va proclamar guanyador campió de la Copa d’Europa sènior A en la categoria Estil Lliure.

L’entrenadora del Club, Hero Tello, es mostra molt contenta d’haver tornat amb dues medalles.

La pròxima cita del Club serà la segona setmana d’agost a Suècia, a la Copa Mundial de Twirling. En aquesta ocasió es preparen tres atletes per competir: Roger Espuny, Maria Margalef i Maria Campanals.