Els equips del pàdel calero tanquen la temporada als play-offs d’ascens

L’equip Masculí A va poder superar la primera eliminatòria i passar a la semifinal, mentre que l’equip Femení i el Masculí B es van quedar a la primera ronda.

Els equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar van afrontar-se la setmana passada els play-offs d’ascens per pujar de categoria, en unes eliminatòries que es van centralitzar a les instal·lacions de l’Apolo Club de Torredembarra. Cap dels tres equips va aconseguir l’objectiu, però tanquen la temporada positius i amb un aprenentatge més a l’esquena.

Tot i les ganes i la il·lusió dels tres equips de pàdel amb les quals afrontaven els play-offs d’ascens per poder pujar de categoria, finalment no va ser possible.

L’equip Femení, després d’una gran temporada, va acabar sucumbint contra el Pàdel Femení Vallmoll A, per 3 a 0 a la primera ronda.

El Masculí B també va caure a la primera ronda perdent 2 a 1 contra el Punto Pàdel C de Santa Oliva. Tot i que Aitor Lallana i José Mari Llaó van aconseguir quedar-se més a prop de la victòria arribant al tercer set, finalment van acabar perdent.

I el Masculí A va ser l’equip que va tenir l’ascens més a prop; va guanyar la primera eliminatòria al Serramar A de la Ràpita per 2 a 1, però va acabar perdent 2 a 1 a la semifinal contra Pàdel One Reus B.

D’aquesta manera, el pàdel calero finalitza la temporada amb aquestes derrotes, que tal com apunta el president del Club Tennis l’Ametlla de Mar, Jaume Pijoan, els ha servit d’aprenentatge.

La següent temporada, l’equip masculí A continuarà militant a la 3a Catalana, l’equip B, a 5a i l’equip femení, a 4a.