La platja de l’Alguer serà l’escenari de la Cantada d’Havaneres de l’Ametlla de Mar amb ‘Penjats de l’Ham’

La cita tindrà lloc aquest divendres 19 de juliol a les 22.30 h.

La Cantada d’Havaneres de la Cala celebra aquest divendres la seva 31a edició. La platja de l’Alguer tornarà a ser l’escenari d’aquesta cita ineludible pels amants de la cançó marinera en el programa estiuenc de La Cala. Enguany, ‘Penjats de l’Ham’ serà el grup musical que oferirà un repertori tradicional d’havaneres, cançons de taverna, valsets i melodies d’ultramar.

Des de Valls, el prestigiós grup d’havaneres de les comarques de Tarragona amb experiència des de 1995, ‘Penjats de l’Ham’, pujarà a l’escenari per oferir una quarantena de cançons clàssiques i que no poden faltar en una cantada d’havaneres.

Temes com ‘La Bella Lola’, ‘El Meu Avi’, ‘El Meu Secret’ o ‘La Columbiana’ sonaran aquest divendres cantats per tres veus, un acordió i una guitarra.

Salvador Martín, una de les veus i la guitarra del grup, remarca que mantenen el repertori habitual per ser fidels amb el públic.

Com cada any, l’accés a la platja serà lliure i gratuït i s’ofereix servei de cadires sense numerar per al públic assistent, que també podrà adquirir un got de cremat a 1 euro.