16 equips competiran en el Torneig de Futbol Platja Júnior de l’Ametlla de Mar

Comparteix

A partir de les 9 h de dissabte s’iniciarà el torneig i s’allargarà fins a les 22 h.

La platja de Pixavaques de l’Ametlla de Mar, tal com ja va succeir el passat cap de setmana amb el Futbol platja Sènior, acollirà dissabte el Torneig de Futbol Platja Júnior amb la participació 16 equips en les cinc categories.

Organitzat per la SCER de l’Ametlla de Mar i patrocinat per Construccions i Excavacions Arjona i Sport Àlex, el XXIV Torneig de Futbol Platja Júnior es disputarà en cinc categories, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i cadet i compta amb la inscripció 16 equips.

Per a les categories de menor edat la competició s’iniciarà a les 9 h del matí: prebenjamí, benjamí i aleví. I de cara a la tarda, a partir de les 16 h, està previst l’inici de la resta de categories: infantil i cadet.

Hi haurà dos premis per cada categoria, a més de medalles i samarretes per la participació de tots els jugadors.

El president de la secció esportiva de la Societat, Rafel Aixart, agraeix a tothom qui hi participa i anima als jugadors a afrontar el torneig amb optimisme.

A diferència del Sènior de la setmana passada, no hi haurà partits en horari nocturn, tot i que s’espera un gran ambient festiu durant les hores del torneig.

Comparteix