S’inaugura l’aparcament del barranc de Pixavaques

És una zona d’aparcament dissuasiu en un dels accessos al nucli urbà de l’Ametlla de Mar, just al costat de l’accés al Càmping Nàutic i al CAP.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha inaugurat, aquest dijous, l’aparcament del barranc de Pixavaques. D’aquesta manera i a partir d’ara, ja es podrà utilitzar aquesta zona per aparcar vehicles, situada en un dels accessos al nucli urbà de l’Ametlla de Mar, just al costat de l’accés al Càmping Nàutic i al CAP, amb entrada i sortida al tram final del carrer Llibertat.

Després de dies treballant en el desbrossament i l’anivellament del terreny, l’Ajuntament ja ha obert portes a l’aparcament del barranc de Pixavaques. El terreny d’uns 950 m² permet l’estacionament a una quarantena de cotxes.

L’objectiu d’aquesta actuació ha estat millorar la mobilitat i descongestionar el nucli urbà, sobretot en època estival, quan el municipi compta amb milers de turistes.

L’alcaldessa Eva del Amo explica que és una de les primeres actuacions en mobilitat que tenen previstes en aquest mandat.

De fet, l’Ajuntament ha elaborat un Pla Especial Urbanístic de Mobilitat per solucionar la problemàtica d’aparcament al municipi, en el qual es contemplen, en un futur, zones blaves i l’accés únic de vianants pel nucli urbà.

El pressupost d’aquesta actuació, a càrrec de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, és de 10.648 €.