‘Potras Salvajes’ i ‘Empalmacables’ s’emporten les copes del Torneig de Bàsquet 3×3

Comparteix

L’equip de Constantí‘Potras Salvajes’ va guanyar la categoria federada, mentre que els locals ‘Empalmacables’ van guanyar la categoria exhibició.

La pista poliesportiva del parc del Bon Repòs va viure, aquest dissabte, una festa del bàsquet amb el Torneig de Bàsquet 3×3. Els ‘Potras Salvajes’ de Constantí es van emportar la copa dels equips federats, mentre que l’equip local ‘Empalmacables’ va ser el guanyador de la categoria d’exhibició.

Èxit de la tercera edició d’aquest torneig, organitzat pel Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, que va comptar amb la participació de setze equips: nou, a la categoria federada i set més, a la categoria d’exhibició. Equips formats per jugadors locals, però també de Constantí,  Tarragona, Mora, Amposta i Tortosa.

El format va ser de dues lligues, dos grups a cada lliga que passaven a quarts de finals, excepte un equip de la federada que, com n’hi havia nou, va quedar desqualificat. A la categoria federada, la final va ser entre ‘Potras Salvajes’ i ‘Pirulos de Sandia’ que van quedar 14 a 10. I a la categoria exhibició, ‘Junior d’Or’ i ‘Empalmacables’, que va acabar guanyant, aquest darrer, per només un punt, 12 a 11.

Santi Duque, president del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, valora molt positivament aquesta edició del torneig que es consolida, un any més, a la població.

Al concurs de triples va guanyar Josep Madrid de la categoria exhibició i Edu Ibánez de la federada.

Comparteix