Èxit del Torneig de Futbol Platja Júnior

Comparteix

Gran ambient el que es va registrar el passat dissabte durant tot el dia amb el torneig de les categories inferiors.

La platja Pixavaques, dissabte passat, va tornar a ser l’escenari del futbol platja, en aquest cas del torneig Júnior, que va comptar amb la participació de 16 equips de diferents categories inferiors i que va registrar un gran ambient festiu.

Disputat en format lligueta en totes les categories, el Torneig de Futbol Platja Júnior va jugar-se amb gran intensitat i sota l’atenta mirada de famílies, amics i aficionats al futbol que van voler veure les evolucions dels joves jugadors en la pràctica d’aquesta futbolística modalitat estiuenca.

El president de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, Rafel Aixart en fa una bona valoració.

A la categoria prebenjamí, el títol va ser per ‘Els Dimonis’ que es van imposar a ‘The Beach Seitons’ que van quedar segons. En categoria benjamí, els guanyadors van ser ‘Baldats JR’ que van superar a ‘Vater The Munich’. A la categoria aleví, els vencedors van ser ‘Arros Sejat’ per davant de ‘Intercaleros’. En la categoria infantil, la primera posició se la van endur ‘Los Baldats’ i la segona, ‘Pifa FC’. I per últim, en la categoria cadet, els primers van ser ‘Caleros On Top’ i els segons, ‘Los Conos Del Carisma’.

Comparteix