El calero Norbert Callau incorpora a l’staff del Barça Atlètic

Comparteix

Procedent del juvenil blaugrana al qual va arribar l’any passat procedent de l’AEK Larnaka de Xipre, el calero forma part de l’equip de preparadors físics del filial del F.C. Barcelona.

El calero Norbert Callau continua donant passes ascendents en la seva carrera professional com a preparador físic i aquesta setmana, s’ha incorporat a l’staff de preparadors físics del Barça Atlètic, el filial del F.C. Barcelona, al qual arriba procedent dels juvenils A i B.

El de l’Ametlla de Mar ja va apostar l’any passat per un canvi, abandonant la disciplina de l’AEK Larnaka de Xipre on va gaudir d’una exitosa trajectòria en la qual ha disputat 16 partits europeus entre Champions League, Europa League i Conference League.

Tot i que la temporada dels juvenils blaugranes no ha estat la millor dels darrers anys, el calero compta amb la confiança de l’àrea de rendiment i la direcció esportiva del club per completar la nòmina de preparadors físics del segon equip del Barça.

Callau, que va rebutjar abans d’acceptar l’oferta del Barça, altres propostes professionals a l’estranger com la de l’Al Ittihad de l’Aràbia Saudí on juga l’exmadridista Karim Benzema, es mostra molt content d’aquesta nova empenta professional.

Exjugador de la Cala i diversos clubs al territori, Norbert Callau es va incorporar a la disciplina de la Rapitenca i de l’Ascó, fitxant amb el Nàstic de Tarragona com a preparador físic del juvenil divisió d’honor la temporada 2018-2019. La temporada següent la 2019-2020 va passar a la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic a 3a divisió i d’allà va fer el salt al futbol professional, la temporada 2020-2021, de la mà de l’AEK Larnaka de la 1a divisió Xipriota on s’hi ha estat tres temporades.

La temporada 2023-24 ha estat al juvenil del F.C. Barcelona i la 2024-25 l’ha iniciat amb el Barça Atlètic, equip que milita a la 1a REF. i que es va quedar a les portes de l’ascens a 2a A perdent la final del Play Off al camp del Córdoba.

Comparteix