Comencen els entrenaments de pretemporada del 1r equip de la Cala 2024-25

Comparteix

Els caleros afrontaran tres sessions setmanals amb partits els caps de setmana i algun entre setmana.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar comença aquest dilluns la pretemporada, amb tres sessions setmanals i sis partits de preparació, tots d’igual o inferior categoria.

Els jugadors de la 1a plantilla de futbol de l’Ametlla de Mar estan cridats aquesta tarda a la primera sessió d’entrenament d’aquesta pretemporada. Els caleros, salvant excepcions com la setmana del pont, afrontaran tres sessions setmanals amb partits els caps de setmana i algun entre setmana, sempre amb equips de la mateixa categoria, la 3a Catalana encara que del grup 16è o categories inferiors com la 4a Catalana o la categoria juvenil.

L’objectiu de l’entrenador Àlex Gómez, és començar els primers dies de manera suau.

Quant als partits de preparació, els caleros s’estrenaran com a locals el dia 24 d’agost a les 20 h davant del Juvenil de 1a Divisió del Jesús Catalònia i tornaran a jugar com a locals el 28 d’agots a les 20 h davant del Sant Jaume d’Enveja de la 4a Catalana. Ja el 31 d’agost visitaran el camp del Falset Esportiu de 3a Catalana. Al setembre, el dia 4 a les 20 h els caleros rebran com a locals al Riudoms de la 3a catalana, el 7 de setembre a les 20 h visitaran al Salou de la 3a Catalana i l’últim partit abans del debut en la lliga serà el 12 de setembre amb el filial calero que disputa la 4a Catalana.

El 1r equip de la Cala encetarà la lliga com a local el 21 de setembre davant del Ginestar, equip acabat d’ascendir de la 4a Catalana.

Un dels hàndicaps que es trobaran els caleros aquesta pretemporada i a l’inici de la lliga, serà la substitució de la gespa del camp de futbol, fet que els obligarà a disputar alguns partits com a locals possiblement al camp de l’Ampolla i a buscar alternatives per a fer els entrenaments. Els treballs de substitució del verd podrien començar a mitjans d’aquest mes i s’allargarien fins a mitjan setembre.

Comparteix