L’ocupació turística al juliol aguanta el cop

Comparteix

L’ocupació ha estat del 75,67%, 1,63 punts menys que el 2023.

En un estiu on les xifres generals d’ocupació turística no són les esperades a escala general, les dades que es desprenen de les informacions facilitades per hotels, càmpings i immobiliaris de lloguer d’habitatges d’ús turístic demostren que l’Ametlla de Mar ha aguantat molt bé amb xifres similars a les de l’any passat.

Mentre que el juny sí que va donar com a resultat una baixada de 5 punts, el juliol s’ha mantingut respecte al 2023 amb 1,63 punts per sota, registrant una ocupació del 85% en hotels, del 62% en càmpings i del 80% en habitatges d’ús turístic, bàsicament a les urbanitzacions.

Aquestes xifres donen com a resultat un 75,67% d’ocupació respecte al 77,30% de 2023.

Tot i la lleugera davallada, María José Castellano, regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, valora molt positivament aquestes xifres.

Un dels condicionants més clars han estat els jocs olímpics celebrats a França, un dels mercats emissors més important pel turisme calero. Molts francesos han decidit quedar-se per viure i participar de les diferents propostes que ofereixen les ciutats que són seu dels jocs.

Comparteix