El futbol base federat de l’Ametlla de Mar inicia els entrenaments

Comparteix

Els joves futbolistes afrontaran un programa de tres dies d’entrenaments durant la setmana i partits amistosos els caps de setmana.

Aquest passat dilluns es van començar els entrenaments dels equips de futbol base federats de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar. Quatre equips -Alevins A i B, l’Infantil i el Cadet- van començar l’activitat de preparació de la temporada 24/25 fins que no començarà la temporada oficial a l’octubre.

Aquesta temporada hi haurà dos alevins en dues categories diferents. L’Aleví A sub.12 que militarà a la 1a divisió serà entrenat per Sergi Quintana i Enric Salas. I l’Aleví B sub.12 de 2a divisió que serà entrenat per Pau Callau.

L’Infantil sub.14 militarà a la 2a divisió i serà entrenat per Pau Safont i Aleix Garcia, mentre que l’equip Cadet militarà a la 1a divisió amb una plantilla molt nombrosa i serà entrenat per Marc Vilabrú i Genís Margalef.

La coordinadora del futbol base de l’AME, Sílvia Argentó, explica els objectius de l’AME per aquesta nova temporada.

Els joves futbolistes afrontaran un programa de tres dies d’entrenaments durant la setmana i partits amistosos els caps de setmana.

L’AME ja s’ha reunit per informar de la temporada amb les famílies de l’equip cadet i divendres ho farà amb les famílies dels equips alevins i infantil.

Pel que fa al futbol escolar començarà els entrenaments a mitjans de setembre.

Comparteix