Gairebé una vuitantena d’infants començaran el nou curs a la Llar d’Infants Xerinola

Comparteix

Es tracta d’una xifra elevada en comparació als anys anteriors que solien ser una seixantena.

La Llar d’Infants Xerinola començarà el curs 2024-2025, el 9 de setembre, amb 78 infants matriculats. Un nombre alt respecte als anys anteriors que solien ser una seixantena. El centre continuarà amb el calendari d’activitats habitual i amb projectes com l’hort ecològic i aprenem amb els iaios i iaies.

Aquest curs, en total, hi haurà una línia de 8 nadons, tres línies d’I1 de 35 infants i dues línies d’I2 de 35 infants.

El centre continuarà amb el mateix funcionament de lliure circulació d’ambients dins el mateix espai, és a dir, les educadores preparen activitats d’art, joc simbòlic i experimentació al mateix espai. D’aquesta manera, s’ofereix diversitat i també acompanyament a l’infant. Una dinàmica que respon a l’objectiu principal d’incitar a l’infant a aprendre mitjançant el respecte i la curiositat.

Pel que fa als projectes, hi ha el d‘Aprenem amb els iaios i iaies’, que originàriament consistia en fer activitats amb la gent gran de la Residència de l’Onada, però l’any passat es va ampliar amb els iaios i iaies dels infants. De fet, la directora del centre, Consol Ferré, ha fet una crida a la participació.

També es durà a terme el projecte ‘El nostre hort ecològic’, on es treballen els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Per aquest curs, a I1 encara hi ha 4 places disponibles i a I2, 5. A més recordar que enguany, la gratuïtat a I2 continua al miler de llars d’infants públiques catalanes que s’aplica, entre elles la Llar d’Infants Xerinola.

Aquest dijous tindrà lloc la reunió informativa del curs a les famílies, a les 9.30 per als alumnes nascuts el 2022 i a les 12 h per als alumnes de 2023-2024.

Comparteix