El Bàsquet l’Ametlla s’imposa a l’Aldea en el primer partit de pretemporada

Dissabte jugaran el segon partit d’aquesta fase de grups a la pista de l’Ulldecona.

El passat cap de setmana es va iniciar la Copa Terres de l’Ebre, el torneig de pretemporada del bàsquet ebrenc en el qual participa per primera vegada el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar i ho va fer estrenant-se amb victòria a l’Aldea per 45 a 53.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar es va desplaçar dissabte a jugar el primer partit de pretemporada la pista del Bàsquet l’Aldea, equip d’una categoria inferior, com a part del torneig amistós de pretemporada en el qual hi participen vuit equips ebrencs de diferents categories sota el nom de Copa Terres de l’Ebre.

Els caleros es van presentar al partit amb les baixes de l’Aitor Gavilán, Uriel i Oriol Arbós per motius laborals.

Després d’una primera part molt igualada, els de l’Ametlla de Mar van estirar el marcador fins als 15 punts de diferència a favor en el tercer quart, tot i que els pocs canvis a la banqueta van fer que el partit es fes llarg i els aldeans van deixar la diferència final en vuit punts i 45 a 53 en el marcador.

El màxim encistellador del partit fou Santi Duque amb 18 punts. Duque, parla de bones sensacions tot i els pocs entrenaments realitzats.