La Cala continua guanyant durant la pretemporada

Comparteix

Els caleros es van imposar per 2 a 0 al Riudoms amb dos gols d’Ivan Vidal en un partit que no va ser lluït però molt treballat per l’equip.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar continua comptant per victòries els partits disputats aquesta pretemporada, l’última, aquest dimecres davant del Riudoms de la 3a Catalana.

Quart partit de pretemporada i quarta victòria, en aquesta ocasió davant d’un rival de la mateixa categoria, tot i que juga al grup 16è en partit disputat al camp del Perelló. Els caleros es van imposar per 2 a 0 amb dos gols d’Ivan Vidal en un partit que no va ser lluït però sí molt treballat per l’equip. Els de l’Ametlla de Mar van anar bé a la pressió davant i van generar a partir de la recuperació de pilota, tenint més arribada que el rival, tot i que no van aconseguir el control de la pilota. Àlex Gómez és l’entrenador del 1r equip.

Cal lamentar la lesió d’Isaac Tesón a l’espatlla, que està a l’espera de resultats. Els caleros jugaran dissabte a les 20.00 h al camp del Salou, equip de la 3a Catalana.

Comparteix