Oberta la preinscripció al Cicle Inicial de Vela a l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya

Comparteix

El Cicle Inicial de Vela permetrà tenir una titulació de monitor de vela, vàlida per treballar a qualsevol escola de vela de Catalunya.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha obert el període de preinscripció al Cicle Inicial de Vela que ofereix en els darrers anys l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya amb seu a l’Ametlla de Mar.

La matriculació al cicle serà de l’1 al 3 d’octubre a la secretaria del centre. Per accedir al cicle, però, cal tenir l’ESO i nocions prèvies. És per aquest motiu que s’ha de fer una prova d’accés, que tindrà lloc el 28 de setembre al Centre Municipal de Vela de Barcelona. Hi ha de temps per fer la inscripció a la prova d’accés fins al 13 de setembre. Els interessats en preparar la prova d’accés es poden inscriure a un curs de preparació al Club Nàutic de l’Ametlla de Mar a través de l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

El Cicle Inicial de Vela que es realitzarà entre els mesos d’octubre i gener, inclou 80 hores de pràctiques i permetrà tenir una titulació de monitor de vela, vàlida per treballar a qualsevol escola de vela de Catalunya, la qual cosa suposa, una oportunitat laboral de futur, tal com explica Javi Dilla, coordinador del cicle.

Per a més informació, podeu trucar al 628 86 37 66 o enviar un correu electrònic a fdilla@xtec.cat.

Comparteix