El Bàsquet l’Ametlla perd a Amposta i jugarà pel 3r i 4t lloc de la Copa Terres de l’Ebre

Diumenge es jugarà la fase final a Alcanar, en la qual els caleros jugaran a les 17 h pel 3r i 4t lloc davant de l’Alcanar, segon de l’altre grup.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre el passat cap de setmana contra el Bàsquet Amposta per 77 a 52 en un partit en el qual va pesar la dolenta primera part de l’equip calero, que de nou, com ha passat durant tota la pretemporada, va haver d’afrontar el partit amb moltes baixes.

Els de l’Ametlla de Mar van llençar la primera part sense trobar-se a gust en cap moment, fet que va permetre als ampostins marxar en el marcador. A la segona part els caleros van millorar i va igualar els dos parcials, tot i que ja no els va donar per poder remuntar. Santi Duque és un dels jugadors de l’equip.

Aquest era el tercer partit de pretemporada i de la Copa Terres de l’Ebre. Amb aquesta derrota i les dues victòries davant de l’Aldea i l’Ulldecona, els de l’Ametlla de Mar s’han classificat segons de grup.

Diumenge es jugarà la fase final a Alcanar, en la qual els caleros jugaran a les 17 h pel 3r i 4t lloc davant de l’Alcanar, segon de l’altre grup. La final la disputaran el Bàsquet Amposta i el Cantaires de Tortosa a les 19 h. Abans hauran jugat Aldea i la Sénia pel 7è i 8è lloc i l’Ulldecona i el Rapitenc pel 5è i 6è.

Els caleros debutaran en competició oficial el 28 de setembre davant del Bàsquet Vendrell al Galetet.