El juvenil de la Cala en plena pretemporada amb 25 jugadors

Comparteix

Aquest cap de setmana juguen contra el juvenil A del Tortosa al camp de l’Ampolla i debutaran en lliga el dissabte 5 d’octubre al camp del Jesús i Maria.

L’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar ja fa dues setmanes i mitja que va iniciar la preparació de cara a la pròxima temporada i ho ha fet amb l’arribada de jugadors del cadet de l’any passat i amb el retorn d’alguns efectius que jugaven en altres equips.

Amb la principal novetat de Jordi Llaó com a màxim responsable a la banqueta, assistit per Robert Brooksbank, l’equip juvenil es troba a la tercera setmana de pretemporada, amb vint-i-cinc efectius a disposició del cos tècnic i amb totes les posicions del camp doblades, tal com explica el mateix Jordi Llaó.

L’entrenador no es marca objectius a llarg termini i només si l’equip està a les primeres posicions en l’últim tram de temporada, es buscaran reptes més ambiciosos.

De moment han jugat dos partits de preparació i ho han fet davant dos equips amateurs, amb victòria davant del 1r equip del Xerta i amb derrota davant del filial de la Cava, tots dos, equips de 4a Catalana.

Aquest cap de setmana juguen contra el juvenil A del Tortosa al camp de l’Ampolla per la indisponibilitat del camp municipal. Els caleros debutaran en lliga el dissabte 5 d’octubre al camp del Jesús i Maria.

Comparteix