L’equip A salva la jornada dels equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’única victòria de la jornada dels tres equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar la va assolir l’equip A a Deltebre. El B i el Femení van caure derrotats a casa.

A la competició masculina, l’equip A que disputa la 3a Catalana Grup A, va guanyar a domicili a la pista del Delta Smash de Deltebre per 1 a 2. Ivan Fernández i Jaume Pijoan van guanyar amb un 6-3/3-6/ 4-6, Miquel Martí i Dani Pérez també es van imposar per 6-4/1-6 i 5-7, mentre que la parella Àlex Brull i Jordi Torres van perdre 6-1/7-5. Els caleros són 6ns amb 3 punts a dos punts del líder.

El pròxim partit el diputaran diumenge a les pistes del CEM davant del Pàdel Cambrils B.

Per la seva part, l’equip B, que forma part de la 5a Catalana grup B, va perdre a les pistes del CEM davant del Club Pàdel Mora la Nova C per 1 a 2. Ivan Ferreiro i Àlex Brull van assolir l’única victòria per 6-1/6-3. La parella Sergio Coll i Guillermo Argentó va perdre 1-6/4-6 i Lluís Vila i Josep Argentó també van caure 3-6/1-6. Els caleros són 3rs amb 4 punts a un sol punt del líder.

El pròxim partit el juguen diumenge a les 10 del matí a les pistes del CEM davant del Pàdel Nou C de l’Hospitalet de l’Infant.

L’equip femení que disputa la lliga a la 4a Catalana Grup A, va perdre per 0 a 3 davant del Pàdel Beach Cambrils F. Montse Bayarri i Eva del Amo van perdre 0-6/2-6, Mari Carmen Arjona i Mònica Llambrich ho van fer per 4-6/6-1/4-6 i Ariadna Gimeno i Núria Bardí també van caure per 6-4/3-6/2-6. Les caleres estan a la 4a posició a 3 punts del líder.

El pròxim partit el disputen diumenge a les 16 h davant del Pàdel Colors C de Tortosa.

Comparteix