S’oferirà un servei d’assessorament en matèria de transició energètica a l’Ajuntament

Comparteix

Es farà a partir del divendres 27 de setembre, tots els últims divendres de mes, a les dependències municipals entre les 11 h i les 14 h del matí, amb cita prèvia.

L’oficina Comarcal de Transició Energètica amb la col·laboració de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat i el Consell Comarcal del Baix Ebre, ha programat unes jornades d’atenció fins al mes de juny amb l’objectiu de facilitar l’accés al servei d’assessorament a la ciutadania i petites empreses en matèria de transició energètica, amb atenció presencial al municipi.

A partir del divendres dia 27 de setembre i durant tots els últims divendres de mes fins al mes de juny, els ciutadans de l’Ametlla de Mar podran gaudir a l’edifici de l’Ajuntament d’un servei d’assessorament gratuït a càrrec de l’oficina Comarcal de Transició energètica en temes com l’autoconsum elèctric, suport en la tramitació de subvencions de temes energètic, formació i consolidació de comunitats energètiques, revisió de la facturació energètica (aigua, electricitat i gas) i eficiència energètica i rehabilitació, divulgació, informació i assessorament d’altres temes relacionats amb la transició energètica com l’eficiència energètica, els certificats energètics i la rehabilitació energètica d’habitatges.

Fins ara aquest servei s’ha fet en hores convingudes a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i per via telemàtica. A la pàgina web del Consell Comarcal s’hi troba un formulari de contacte a partir del qual la ciutadania pot sol·licitar l’assessorament. Xavier de la Fuente és el regidor de Planificació Estratègica.

Durant el període esmentat l’atenció a la ciutadania es farà en dependències municipals d’acord amb el calendari estipulat. Els horaris d’atenció del servei d’assessorament al públic seran entre les 11 h i les 14 h del matí.

Caldrà però demanar hora trucant a l’Oficina d’Atenció a la Transició Energètica del Consell Comarcal del Baix Ebre al tel. 97744 53 08 o fer-ho de manera telemàtica a https://shorturl.at/2q9w3.

Comparteix