Els Veterans de la Cala s’estrenen a la Copa de Tarragona

Els caleros compten amb 17 fitxes confirmades, de moment.

L’equip de futbol dels Veterans de la Cala començarà aquest cap de setmana la seva trajectòria a la Copa, amb la novetat anunciada de la seva inscripció a les competicions de la zona de Tarragona, després de deixar la lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Repartits en onze grups de tres, els equips de 1a, 2a i 3a divisió inscrits a la de Veterans del Tarragonès organitzada per l’empresa Minifutbol Catalunya, disputaran la fase de grups de la copa, amb equips de 1a divisió com a caps de sèrie.

Els veterans caleros comparteixen grup amb el Golden Coast de Salou de 1a divisió i el Borges del Camp de 3a divisió.

En el partit inicial, els seus rivals van empatar a 3 gols i dissabte a les 19 h els caleros visitaran el camp del Borges per disputar posteriorment l’últim partit d’aquesta fase de grups el dia 6 d’octubre al camp dels salouencs.

De moment, els caleros compten amb 17 fitxes confirmades i esperen arribar a la vintena d’efectius. La normativa d’aquesta nova competició només permet tenir dos jugadors menors de 35 anys.

L’equip compta respecte a la passada temporada amb les baixes de David Benavent, Mamadou Diop, Javi Revilla, Julián Parra, Alex Suárez, Gerard Toríbio, Javi Flores i Oscar Gàlvez i amb les altes de Renan Pacheco, Alejandro Martínez, José Luis Huamanchumo, Lautier Cristofer i Fernando Serrano.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

La lliga, que els caleros afrontaran com a equip nou a la 3a divisió, començarà el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre. A més dels caleros, també s’estrenen altres tres equips, Sant Salvador, Cambrils Legends i Amposta, que també ha abandonat la Lliga de les Terres de l’Ebre.