Nou repte per al 1r equip de la Cala davant del Mora la Nova

Per la seva part, el filial juga al camp del Tivenys.

El 1r equip de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar afrontarà aquest dissabte a partir de les 16 h al camp de l’Ampolla un nou repte davant del Mora la Nova, un altre dels equips recentment descendits de 2a Catalana i actual líder de la categoria.

Els caleros hauran de tornar a mesurar les seves forces davant d’un dels millors equips de la categoria per segona setmana consecutiva, i ho farà amb baixes destacades a causa de motius personals i haurà d’estirar jugadors del filial i del juvenil.

El Mòra la Nova ha guanyat els dos partits disputats fins ara davant de l’Alcanar i l’Amposta B i són líders amb sis punts, mentre que els caleros han guanyat al Ginestar i han empatat amb la Cava i són 3rs amb quatre punts.

L’entrenador de l’equip, Àlex Gómez, espera suplir les baixes i poder competir.

Per la seva part, el filial juga al camp del Tivenys, un partit que s’hagués hagut de jugar a l’Ampolla, però que el Tivenys ha acceptat canviar. Un filial que la setmana passada va aconseguir sumar el primer punt al camp del Sant Jaume empatant a 1 gol.

Per la seva part, el Tivenys ha perdut un partit contra el Godall i n’ha guanyat un altre contra la Cava B per la mínima i és 5è a la classificació.

Sergi Quintana és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà a les 15.30 h al camp del Tivenys.