Els veterans perden davant del Golden Coast de Salou i jugaran la Copa Plata

L’equip va perdre per 2 a 0, en un partit disputat al camp de les Borges del Camp.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge davant del Golden Coast de Salou per 2 a 0, en partit de Copa, disputat al camp de les Borges del Camp.

D’aquesta manera, els caleros queden segons de grup i disputaran la Copa Plata, mentre que els salouencs s’integraran a la Copa Or i els tercers de grup, el Borges del Camp a la Copa Bronze.

Els de l’Ametlla de Mar van competir en tot moment davant del Golden Coast de la 1a divisió, tot i que els van fer molt de mal els gols en moments psicològics, a l’inici de la 1a part i al final de la segona, aquest darrer, quan estaven abocats a l’atac a la recerca del gol de l’empat que els hagués donat el passi a la Copa Or.

La següent eliminatòria, que la disputaran al camp de la Unió Astorga Veterans de Reus, es jugarà un cop finalitzada la lliga. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Ara, els de l’Ametlla de Mar aparcaran la Copa i es centraran en la lliga, una novetat que motiva als caleros en aquest inici de temporada, que han canviat la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre per la Lliga de Veterans de Tarragona.

Els caleros han ajornat el primer partit de lliga davant de l’Alcover previst pel dia 20 d’octubre i debutaran en lliga al camp de les Borges del Camp el dia 27 d’octubre. El partit davant de l’Alcover el recuperaran el cap de setmana del 2 i 3 de novembre, aprofitant que és jornada de descans.